Joomla 3.5 Templates by FatCow Complaints
  • Менаџирање на односи со купувачи…
  • Враќање на податоци…
  • Соработка и содржински менаџмент…
  • Инфраструктура на компанија…
  • ИТ консултации…
  • Онлајн продавница…
  • Менаџирани решенија и ИТ аутсорсинг…
  • Компјутерски мрежи и сервисирање на компјутери...
  • Системска интеграција…
  • Веб решенија…

Вмрежување

Vmrezuvanje na sistem

     IT Group нуди широк спектар на технички услуги за сите големини на компании, каде вклучува: конфигурирање на сервери, одржување и поддршка, поправка на компјутери и дневна поддршка, далечинско мониторирање / менаџирање на компјутери, сервери, firewall и свичеви.

     Нашиот стручен тим на техничари и инжињери можат да ги дијагностицираат пробемите со компјутерите, серверите и принтерите како и целосната мрежа во вашата компанија, жичана или безжична.

     Без разлика дали се работи за мала компанија која има потреба од технолошки партнер или компанија која има потреба од дополнителни ресурси за надополнување на вашиот моментален ИТ сектор, ние нудиме производи, услуги и решенија кои ќе ја зголемат вредноста на вашата компанија.