Joomla 3.5 Templates by FatCow Complaints
  • Менаџирање на односи со купувачи…
  • Враќање на податоци…
  • Соработка и содржински менаџмент…
  • Инфраструктура на компанија…
  • ИТ консултации…
  • Онлајн продавница…
  • Менаџирани решенија и ИТ аутсорсинг…
  • Компјутерски мрежи и сервисирање на компјутери...
  • Системска интеграција…
  • Веб решенија…

Сервис на компјутерска опрема

    Computer service Ние во ITgroup работиме со решавање на дури и најкомплексните проблеми со софтверот и хардверот во вашиот дом или компанија. Вршиме секаков вид на наградби на вашиот веќе постоечки софтвер во најнова верзија, како и поддршка за вашите хардвер компоненти. 

      Со секој нов компјутерски систем или целосно преинсталиран оперативен систем добивате можност да купите целосно бекап CD со кое во иднина вашето одржување и преинсталација ќе биде едноставна и со пониска цена.

     ITgroup нуди целосен компјутерски сервис. Секојдневно примаме компјутери и лаптопи кои не функционираат или се оштетени. Преку нашите алатки за работа нудиме:

       - Отстранување на вируси

       - Отстранување на spyware

       - Оптимизирање за брзо стартување на оперативниот системи

       - Отстранување на Junk фајлови

       - Промена на дефектните компоненти

       - Проблеми со регистарот на компјутерот

       - Дијагностика и оптимизација

       - Миграција на податоци од стара опрема во нова

       - Враќање на функционалност на системите при настанување на поголеми дефекти

     Доколку имате потреба од приоритетен сервис, можеме да ви понудиме и брза услуга. Погледнете ги нашите сервисни пакети во нашата он-лајн продавница.

   

Computer analysis     Од нашето досегашно искуство, не е доволно некој да се обидува да го поправи вашиот компјутер, туку треба и да го направи, а вие да бидете задоволни од услугата. Со најновите трендови во ИТ технологијата многу е тешко да се прати во целост. 

     Затоа дозволете вистински професионалци да се погрижат за вашата опрема во секое време.