Joomla 3.5 Templates by FatCow Complaints
  • Менаџирање на односи со купувачи…
  • Враќање на податоци…
  • Соработка и содржински менаџмент…
  • Инфраструктура на компанија…
  • ИТ консултации…
  • Онлајн продавница…
  • Менаџирани решенија и ИТ аутсорсинг…
  • Компјутерски мрежи и сервисирање на компјутери...
  • Системска интеграција…
  • Веб решенија…

Бекап

     Сите знаеме дека во денешно време во секој момент треба да имаме бекап на нашите податоци. Backup solutionДури можеме да замислиме дека бекап-от на нашите податоци е од особено значење за нашиот мир и благосотојба. Самата помисла дека нашите податоци (слики, видеа, документи... она што секој што користи компјутер го има зачувано некаде во текот на годините од работењето) се безбедни и трајно зачувани не прави спокојни.

     Во денешно време повеќето корисници не обрнуваат внимание на бекап на податоците, па во моментот на случување на хаварија или од било која основа губење на податоците, се активираат и размислуваат како на потежок пат да ги повратат истите.

     IT Group нуди едноставен и брз начин да ги сочувате вашите податоци и податоците на вашата компанија, а при тоа да не издвоите огромни средства.